Daken isoleren

Offerte

Geheel vrijblijvend


Spouwmuur isolatie bij tussenwoning of 2 onder 1 kap woning


Als u een tussenwoning of een twee onder één kap woning heeft en de buren willen niet dat hun spouwmuur geïsoleerd wordt, dan moeten er spouwborstels worden aangebracht in de spouwmuur. Deze borstels worden vanaf het maaiveld tot aan de dakgoot vastgezet in de spouw. Hierdoor kan het isolatie materiaal zich niet verspreiden naar de buren. De spouwborstels worden in kleine gaten in het voegwerk, die op de erf scheiding geboord zijn, ingebracht. We duwen de spouwborstels als het ware door de muur. De spouwborstels zetten zich uit in de spouw waardoor het isolatie materiaal niet wegstroomt naar de buren. Als de spouwborstels zijn geplaatst, worden de gaten in de spouwmuur weer dicht gemetseld.


De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statementGratis advies over isolatie bij een tussenwoning of 2 onder 1 kap woning


Wanneer u contact met ons opneemt dat zorgen wij ervoor dat er een adviseur bij u thuis komt. Deze geeft gratis advies over de isolatie mogelijkheden aan de hand van een geheel gratis onderzoek van uw woning. Tijdens dit onderzoek zal de adviseur onder andere door middel van endoscopisch onderzoek bekijken of er al isolatie materiaal in de woning is aangebracht en of dit isolatie materiaal nog voldoet aan de huidige eisen. Daarnaast bekijkt hij de dakconstructie, de vloeren en de kruipruimte. Hij bespreekt met u de isolatie mogelijkheden, de isolatie materialen en de isolatie waardes. Hij vraagt naar uw wensen en aan de hand van deze gegevens ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.


Over ons
 

Wij zijn een gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiebedrijf en gespecialiseerd in spouwmuur isolatie, vloer isolatie, dak isolatie en verdiepingsvloer isolatie. Daarnaast weten wij alles op het gebied van ventilatie en ventilatie technieken. Onze adviseur geeft gratis advies en dat doet hij aan de hand van een gedegen voor onderzoek onder andere door endoscopisch spouw onderzoek. Wij werken alleen met duurzame materialen en vaktechnisch personeel. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold zodat zij op de hoogte blijven van de laatste isolatie technieken en isolatie materialen. Wij wijn in het bezit van het KOMO proces certificaat voor het isoleren van spouwmuren met minerale wol.


Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.


Offerte aanvraag