Spouwborstels

Offerte

Geheel vrijblijvend
Isolatie van spouwmuren

  • Het isoleren van de spouwmuur is een hele slimme verbetering van uw huis;
  • het zorgt direct voor een lagere energie rekening,
  • de warmte blijft veel beter in huis waardoor het aangenamer aanvoelt in huis,
  • het is goed voor het milieu want minder gasverbruik geeft een lagere CO2 uitstoot.

Wat is een spouw?

Bij de meeste huizen zit tussen de binnenmuur en de buitenmuur een ruimte die varieert tussen de 8 en 10 centimeter diep. Dit heet spouw. Door in de spouw isolatie materiaal te spuiten wordt de spouwmuur geïsoleerd. Zoals gezegd houdt spouwmuur isolatie de warmte binnen en kou buiten. Maar het isoleren van de spouw geeft naast veel energiebesparing ook veel meer woon comfort. Het is wel belangrijk dat de spouwmuur goed geïsoleerd is om te voorkomen dat er alsnog warmte verloren gaat en kou binnenkomt.

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statementControleren via endoscopisch onderzoek

Om er achter te komen of de spouwmuur van uw woning goed is geïsoleerd kunt u contact met ons opnemen, Er komt dan, geheel vrijblijvend en gratis, een adviseur kijken naar de spouwmuur. Hij verricht een endoscopisch onderzoek waarmee vast komt te staan of er al isolatie materiaal is aangebracht en of dit isolatie materiaal nog voldoet aan de eisen.


Spouwmuur isolatie aanbrengen met spouwborstels
 

Wilt u spouwmuur isolatie laten aanbrengen en heeft u een rijtjes woning of een 2 onder 1 kap woning en willen de buren géén spouwmuur isolatie? Dan is het noodzaak om spouwborstels aan te laten brengen. Deze spouwborstels zorgen ervoor dat het isolatie materiaal niet naar de zijkant zakt en zo naar de buren vloeit. Spouwborstels brengen we aan in de spouw vanaf het maaiveld tot aan de dakgoot. Eerst boren we kleine gaten in het voegwerk op de erf scheiding en dan duwen we de spouwborstels in de spouwmuur waarna we de gaten in het voegwerk weer dicht gemaakt worden.


Offerte aanvraag