Spouwborstels

spouwborstels.nl

Offerte

Geheel vrijblijvendDe gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement

Isolatie ook voor uw huis?

Bij huizen worden al jaren spouwmuren aangebracht om vochtproblemen te voorkomen. Tussen 1925 en 1975 zijn alle huizen in Nederland gebouwd met een spouwmuur, maar de meeste huizen zijn nog niet voorzien van spouwmuur isolatie. Als u ook fors wil besparen op uw energie rekening dan is het aanbrengen van isolatie materiaal in de spouw een ideale oplossing.


Vraag dan nu een gratis advies gesprek aan zodat onze adviseur een offerte voor u op kan maken.

Hoe krijgt u een vrijblijvende offerte voor het isoleren van uw huis?


Gratis isolatie advies

Neem allereerst eens contact op met ons. Eén van onze adviseurs komt dan bij u thuis voor een gratis isolatie advies. Hij start met een grondig onderzoek van uw huis. De spouw wordt door middel van endoscopisch onderzoek bekeken maar ook de dakconstructie, de vloeren en de kruipruimte worden bekeken. Hij onderzoekt de buitenmuur op scheuren en poreuze voegen. Als deze aanwezig zijn moet dit eerst worden verholpen. Dan gaat hij met u om de tafel zitten om uw wensen vast te leggen.


Vrijblijvende offerte

Aan de hand van alle bevindingen van onze adviseur ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte die geheel is afgestemd op uw huis en aan uw wensen.


Extra voordeel voor u; 

  • u ontvangt 10 jaar garantie op isolatie werkzaamheden en isolatie materialen
  • wij zijn Ikob-bkb gecertificeerd!
  • de werkzaamheden zijn over het algemeen binnen 1 dag klaar!
  • nadat isolatie is aangebracht ondervind u direct meer wooncomfort!
  • nadat isolatie is aangebracht bespaart u direct op uw energie rekening!
Wie zijn wij en wat kunnen wij doen?


Als gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiebedrijf hebben wij al heel wat jaren ervaring met woning isolatie. Wij werken alleen met vakmensen en maken gebruik van de laatste isolatie technieken. Onze materialen zijn duurzaam en er worden hoge eisen aan gesteld. Wij zijn gespecialiseerd in spouwmuur isolatie, vloer isolatie, dak isolatie en verdiepingsvloer isolatie en weten alles van ventilatie en ventilatie technieken. Voor het isoleren van spouwmuren met minerale wol zijn wij in het bezit van het KOMO proces certificaat. Wij garanderen kwaliteit en geven op al onze geleverde producten en werkzaamheden 10 jaar garantie.Offerte aanvraag